Leaking brake line - LS1GTO.com Forums

Vendors


Go Back   LS1GTO.com Forums > GTO Tech > Tech Lounge

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 09-01-2010, 01:39 PM   #1
Gentle GTO
Always Gentle
 
Gentle GTO's Avatar
 
2005 GTO Owner

Join Date: Apr 2006
Location: Raleigh NC
Posts: 619


Online
Leaking brake line

Hi Gents. There is a hole in my brake line . Its the line from the master cylinder to the ABS system, connector MC1. It may have developed thru a period of time, maybe from vibrations either from the Maggie or the motor. Its rubbing against the transmission dip stick. New motor was installed about 9 months ago. Now does the Maggie have to be moved in order to replace the line? ............I relocated the tread from the suspension brake section because of no responses......thanks
__________________
05 A4
Cam 224/228/115
Kook LT's SF H Pipe
High Flow Cats 6" Magnaflows
112 Maggie 5.0 PSI 2.7 pulley Hardcore Intake
484 RWHP 471 RWTQ
B&W Trans. Cooler /373 gears
JHP Door Lock Kit
JHP Gauges
Dual A Pillar pod
SCSS Boost Gauge
Trans Temp Gauge
Dashawk
Ultra Silverstar fog Lamps
Euro Dezigns H9 H11 Bulbs
Pedders Strut,radius rod bushings
Drag Bags / 35% Tint
TSW/Thruxtons 18" staggered
  Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-09-2012, 09:11 PM   #2
erasedidentity
Registered User
 
erasedidentity's Avatar
 
2004 GTO Owner

Join Date: Apr 2010
Location: Gilbert, Az
Posts: 126


Offline
Quote:
Originally Posted by Gentle GTO...View Post
Hi Gents. There is a hole in my brake line . Its the line from the master cylinder to the ABS system, connector MC1. It may have developed thru a period of time, maybe from vibrations either from the Maggie or the motor. Its rubbing against the transmission dip stick. New motor was installed about 9 months ago. Now does the Maggie have to be moved in order to replace the line? ............I relocated the tread from the suspension brake section because of no responses......thanks

Bump! This happened to me as well. Developed over a long period of time. All of a sudden I lost my brakes. GTO owners beware, bad set up for sure.
__________________
  Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the LS1GTO.com Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:02 PM.




Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2003-2008, LS1GTO.com
Site Banner Design 2005-2007, Cylosoft

LS1GTO.com is not affiliated with General Motors Corp.