LS1GTO Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Electronics
    So I am having some weird issues regarding the electrical system, I replaced the alternator a few months ago and all seemed to work with the exception of one fluke but I wrote that off. I was getting fuel the other day and when I went to start my car back up it just clicked over like a bad...
  2. Electronics
    This is my very first post, I have a 2005 GTO M6 and just pulled it out of winter storage over the weekend. On my way out of the storage facility the "Check Alternator" message appeared on my dash so I went to my work (I'm a light duty tech at a Chevy dealer) and tested the output with my Fluke...
  3. Electronics
    Recently i've been having an issue where my car will completly die while trying to start it. By that I mean it will turn over and then every single electronic device will shut off and it will not even try to start anymore. I have a switch for my fuel pump thats wired into the same spot as the...
  4. Electronics
    Hello all, I’m a long time lurker first time poster, you guys have unknowingly helped me countless times but this time I can’t find anyone having any similar issue to mine. This has been a long-outstanding issue for me, it’s probably been about 6ish months since I first noticed it but I never...
  5. Electronics
    Hi all, this is my first post and I did a little digging but couldn’t find anything related to this. Issue: Alternator light comes on during start up and voltage reads low (9V) Troubleshooting so far: Alternator charges fine (14V with everything off except engine/13.5 once everything is on) I...
1-5 of 5 Results
Top