LS1GTO Forums banner
1 - 17 of 17 Posts

·
05' CGM GTO
Joined
·
3,548 Posts
real nice, how does it run with the cam? Im trying to achieve 400+ to the wheels with just bolt ons and a cam but ive been reading that cams make it run crappy so im reluctant on getting one.
 

·
qwkgoat
Joined
·
1,595 Posts
Mine runs like a champ!
 

·
Site Sponsor
Joined
·
800 Posts
GMLIFER said:
Mods are cam 238/242 .605/.610 113 +4 kooks 1 3/4 long tubes and kooks high flow cats. Ram hd clutch and flywheel.

380rwhp/341rwtq


More mods to come!!!!!
power numbers are rather soft IMO, cam is to large for the factory, with very bad DCR, explaining your poor torque numbers. but if your happy , i am happy for you.
 

·
Registered
Joined
·
1,532 Posts
sporaclic said:
real nice, how does it run with the cam? Im trying to achieve 400+ to the wheels with just bolt ons and a cam but ive been reading that cams make it run crappy so im reluctant on getting one.
As long as you stay with one of the smaller grinds you'll be fine with a cam. Before my stall mine drove like a stock car, it just had a little more :bootyshak
 

·
Member: Black Sheep Squadron
Joined
·
4,065 Posts
I was thinking your numbers are a little low, but I see its an 04, so they are about on par. Probably around 10-20hp low though. Did your tuner pick up any extra HP outta it?
 

·
Registered
Joined
·
1,207 Posts
got to love the lope!!!!
 

·
Former GTO Owner
Joined
·
1,884 Posts
Flash99 said:
I was thinking your numbers are a little low, but I see its an 04, so they are about on par. Probably around 10-20hp low though. Did your tuner pick up any extra HP outta it?
Not really, he is right where he is supposed to be with that cam and no heads. I bet that car just rips up top.
 
1 - 17 of 17 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top