LS1GTO.com Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Send Nudes
Joined
·
4,565 Posts
Discussion Starter #1
So I discovered today that I can access the website just fine though my phone on data, but if I try it through wifi on my phone or on my PC, it doesn't work. I simply get a "this webpage not available" warning.
 

·
Administrator
Joined
·
7,989 Posts
What's the IP address of your home wifi? I'll check it on this end.
 

·
Send Nudes
Joined
·
4,565 Posts
Discussion Starter #3
To update, it looks like it took a whole new router to fix the issue. I wasn't able to access the site through my Wi-Fi since this was posted.
 

·
Super Moderator
Joined
·
964 Posts
It could be the IP address you're on at home was banned on the forum. If you get a message like that again while you're on your home computer or wifi on your phone please go to this site (here) and let us know what your IP is. We can get it removed from the banned IP list.

~ Dm
 

·
May I quote you on that?
Joined
·
22,049 Posts
Enthalpy VII?
 

·
Send Nudes
Joined
·
4,565 Posts
Discussion Starter #6
It could be the IP address you're on at home was banned on the forum. If you get a message like that again while you're on your home computer or wifi on your phone please go to this site (here) and let us know what your IP is. We can get it removed from the banned IP list.

~ Dm
Ski checked for me, said the IP was okay. No idea what was wrong.
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Http 500 errors

I tried to start a new thread on this, got HTTP 500 error so I am posting here.


I dunno but it seems to me the site has slowed down.
Adds, Vendor / Sponsors listing is like constantly changing billboard.

I get a lot of HTTP 500 errors also

Here is link that describes the 500 series errors better:

https://www.howtogeek.com/305093/what-is-a-500-internal-server-error-and-how-do-i-fix-it/

Here is link for server fix on HTTP 500 error and some info on it.

https://wiki-tech.net/en/errors/b/0x/Error 500?msclkid=d3ac579301ec1859428f0bee2a04f016&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=WT.S.USA.Errors.P&utm_term=http error 500&utm_content=Error

Has anyone else noticed this?
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
Server also modified the links I shared, all by itself.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top