LS1GTO Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #1
Well, I picked up my Yellowjacket m6 on Tuesday. I enjoy driving the car BUT:
The power locks dont work.
There is black overspray on the paint.
There is antifreeze leaking from somewhere. :banghead:

Anyone else have these problems.
I think im going to drive it through the showroom window tomorrow. :gr_jest:
 

·
No More GTO!!!!
Joined
·
1,269 Posts
Do a SEARCH
 

·
Can't help ya, Sorry.
Joined
·
14,481 Posts
To clarify what bone is trying to tell you;

Yes, other people have had simmilar problems. If you do a search on any of those issuses you will find numorous threads which may help you.

Also, these are fairly minor issues that the dealer should be able to take care of quickly and easily.
 

·
Premium Member
Joined
·
8,773 Posts
sxty8goats said:
To clarify what bone is trying to tell you;

Yes, other people have had simmilar problems. If you do a search on any of those issuses you will find numorous threads which may help you.

Also, these are fairly minor issues that the dealer should be able to take care of quickly and easily.
Damn PJ you beat me again !!
Guess great minds do think alike :gr_jest:
 

·
Registered
Joined
·
607 Posts
re: antifreeze and to save you a search - Check the hose clamps near the radiator just underneath/behind the front bumper. Mine was leaking on the passenger side and it was very easy to find. A flat head screwdriver and a few turns of the wrist and all was well again.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top